Torleif Syrstad

Mitt navn er Torleif Syrstad, jeg er 28 år og fra Lundamo 

Jeg har gått aktivt på ski hele livet. Gikk tradisjonell til midtveis (NM del 1) i 2016-sesongen, da bestemte jeg meg ganske spontant  for å gå Vasaloppet da jeg syntes mine egenskaper passet bedre der, samt at sesongen til da ikke hadde gått som ønsket. Jeg ble nr 13 i det rennet med relativt sett dårlige forberedelser og veldig dårlig sportslig opplegg rundt, og 4 sekunder bak John Kristian Dahl. Dette ga blod på tann og etter det har det kun vært langløp i Ski Classics som jeg har konkurrert i. 

Ski Classics er en langløpscup som består av 14 renn fra 10.des til 7.april. De største rennet er Vasaloppet, hvor jeg har to pallplasseringer (2019 og 2020). Disse to pallplasser er også mine beste prestasjoner, samt at jeg også vant ungdomstrøyen i 2018/2019. Marcialonga og Birkebeinerrennet er de nest viktigste renne i løpet av vinteren. 

Akkurat nå er jeg en del av Lager 157 Ski Team som har blitt nr to i lagcupen de siste to årene, kun slått av Team Ramudden. Tidligere har jeg gått for Team Koteng og Team Koteng Eidissen. 

Mine mål for sesongen er seier i Vasaloppet, topp 6 sammenlagt over alle rennene og pallen i Birken og Marcialonga.